Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Sraz vícemístných kol


To byla podívaná! U našeho domu zaparkovalo zajímavé procesí kol a motokol,na kterých přijeli cyklisté-recesisté. Ty jejich sportovní oblečky! Jedno kolo bylo delší než druhé. Na nejdelším kole se vezlo 10 lidí a dítě ve vozíku. Ale jak vybírali zatáčky, si nedovedu představit. :-) Vyběhla jsem v plavkách od bazénu rychle kola nafotit. Takže se měli cyklisté na oplátku taky na co podívat. ;-)(Holky ALLI je pořád v krabičce.)
Zbytek dokreslí pár nepovedených fotek z mobilu.







Prázdnin si užíváme plnými doušky. Již tři týdny máme každý den návštěvu či nějakou oslavu. Jsme potěšeni, že máme tolik fajn přátel. Ale někdy bych potřebovala pomocnou hospodyňku a taky náhradní játra a žaludek. :-) Celé prázdniny jsou u nás neteře Kačka a Marki, takže má Anežka o zábavu postaráno. Holky si nepřetržitě hrají, koupou v bazénu, lítají po zahradě a přijímají návštěvy. Emička se k nim připojuje po celý den. Takže je u nás od rána až do noci veselo a milo. Kéžby toto bezstarostné období trvalo věčně!
Taky jsme o prázdninách nezanevřeli na kulturu. Byli jsme opět na Shakespearovských slavnostech na Slezskoostravském hradě. Letos jsme shlédli Komedii omylů. Je to nádhera se pod širým nebem nechat unášet Shakespearem. Vřele všem doporučuji. Ale lístky jsme zakoupili již začátkem května. O prázdninách je již vyprodáno.

Anežka s kamarádkami připíjí šampáněm :-)


Proč se nás do toho bazénu nevleze ještě víc? Protože by přetekl. :-) Anežka je v bazénu šťastná. Sama v něm chodí, voda ji nadnáší a ona si připadá samostatná. Je to perfektní rehabilitace i dechové cvičení. Jen babička se chudák bojí, že se to dítě utopííí.


Naši milovaní hafani (black and white) odpočívají ve stínu a chladí se. Naštěstí je bazén nezajímá. Ale v jezírku si rádi smočí tlapky.
-------------------------------------------------------------------------------
Marcus Aurellius : "Štěstí tvého života záleží na druhu tvých myšlenek."

4 komentáře:

  1. Leni,s těma oblečkama máš recht:-).Jsem ráda,že se vám daří dobře a máte se fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. To je bezva, že si léto takhle pěkně užíváte:-) Bazén je super, Jára taky vodu miluje.
    Vícemístná kola jsou super, ale to dítě ve vozíku se mi vůbec nelíbí:-( Přijde mi to jako strašné hazardování se zdravím...

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty různé nízké vozítka za kola taky neobdivuji. Měla bych strach do něj své dítě posadit. Vždyť sedí v úrovni nárazníku automobilu a níž. Takže ochrana nedostatečná.

    OdpovědětVymazat
  4. kolo..je famózní věc a v tomhle případě dvojnásob. Anežka vypadá moc šťastně, jsem ráda, že se vám léto daří!!

    OdpovědětVymazat