Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Velikonoční víkend






V sobotu brzy ráno jsme vyrazili na návštěvu mojí pratety do Adamova u Brna. Naše Berlingo se krásně projelo, ale užilo si i velký náklad. Jela s námi babička i Axinka. Takže plné auto i kufr. Tetě již bylo letos 85 let, takže jsme se snažili být co nejméně hluční a co nejméně ji rozrušovat. Při Emičce to bylo velmi vysilující. Z fotky je snad poznat, že tetu naše návštěva potěšila. Teto, nás taky!


Oběd jsme si dali v restauraci. Měli jsme štěstí, že jsme v takovém pidiměstečku našli pro nás ideální. Bylo v ní skoro prázdno, takže jsme svým hlukem nikoho nerušili a hlavně měli dětskou židličku, ze které Emča nedokázala vylézt. Holčičky si daly pizzu a my dospěláci maso s přílohou. Axa chudák na nás musela jen koukat. Granulky dostala až večer doma, jako vždy.

Večer jsme ještě po cestě navštívili na Rohlence McDonald, takže měla Ája i oblíbený Happymeal.:-)

Celá neděle se nesla v duchu velikonoc. Dopoledne jsem pekla a pekla. Povedly se mi rohlíčky z kynutého těsta plněné pizzasměsí. A samozřejmě k tomu něco sladkého - oblíbené žravé řezy s mandarinkami. V poledne jsem vyběhla chvíli pracovat na zahradu a pak přijeli Biernatovi děvčátka a daly jsme se do malování vajíček. Holky se snažily a myslím si, že se jim vajíčka povedly. Emičku jsme během malování zabavily jídlem. Dala jsem jí jogurt, na úvodní fotce je vidět, jak se jí dařilo. :-)





Koledníci v pondělí dorazili v hojném počtu, tak bylo u nás veselo. Jedli, pili, bavili se. Tak zase za rok. :-)

Johann Wolfgang von Goethe: Protože lidé nedovedou ocenit přítomnost a naplnit ji životem, touží tolik po lepší budoucnosti a koketují tolik s minulostí.

9 komentářů:

  1. fotky napovídají o vydařeném výletu :)

    Moc se mi líbí fotka s pusou od jogurtu :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Velikonoční svátky byly opravdu hodně vydařené, holčičkám se povedly krásně nabarvit vajíčka....z toho měly velkou radost a my jsem měli radost z toho, že kromě vajíček nic jiného v kuchyni obarveno nebylo....uf. A všemožných upečených dobrot jsme se všichni parádně přejedli, bude asi potřeba zahájit nějakou tu jarní očistu těla...:-) Míša

    OdpovědětVymazat
  3. Vaše vejce malovaná jsou tedy taky tuze zajímavá :-)
    Hezké fotky z akce a dobrý nápad s těmi citáty nakonec... nojo, ještě podle toho všeho moudra vyřčeného žít a bude to ideální ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Prima výlet,pěkné fotky, naše děti do Mekáče taky rády chodí.
    Vajíčka jsou moc pěkná, barvy jsem viděla už u Wlčice na blogu. Příští rok se po nich taky podívám:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče citátů, aspoň mne donutí se zamyslet a někdy i činit. :-))

    OdpovědětVymazat
  6. hezký citát..škoda že se jí nějak neumím řídit:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Andy, kdyby ještě platilo tvé pozvání, můj mail lenkasztw@seznam.cz. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. I would love tocum all over her face like that

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i did with my son his face often looked like that and he still sucks mydick

      Vymazat