Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Divadelní představení Čarodějnice




V sobotu jsme vybalily kufry, vypraly a rozkoukaly se doma. Tatínek nás krásně doma uvítal uklizeným domem, posekanou zahradou a krásnými růžemi ve váze.
Navštívila nás odpoledne sestřenice se třítýdenním Kubíčkem. Mohli jsme si miminečko pochovat a pomazlit. Je rozkošný. Ale rychle jsem si uvědomila, jak je už Emička veliká a jakžtakž odchovaná. Bohudík :-)


V neděli jsme měli lístky na divadelní představení Čarodějnice od Roalda Dahla v Divadle Jiřího Myrona. Roald Dahl je úspěšný anglický spisovatel, napsal i více známého Karlíka a továrnu na čokoládu. Co se nám na Čarodějnicích nejvíce líbilo? No hlavní motto hry: Čím častěji se dítě myje, tím více čarodějnicím páchne!!!



V pondělí jsme naše rodinka doplněná o Markétku opětovně objížděli prodejny nábytku. Potřebovali jsme dokoupit stůl a 6 židlí do kuchyně. Jenže, jsme nároční zákazníci. Nás nezajímá jen design, kvalita a cena, ale hlavně výška stolu pro dobré přijetí Anežky na vozíku. Na plánovaný rozkládací stůl jsme mohli zapomenout. Je příliš nízký. Tak jsme zkoušeli a měřili. Prodavačky musely mít z nás radost. My jsme s Ivošem měřili a po prodejně šestiletá Markétka tlačila na střídačku Anežčin vozík a Emiččin kočárek. Nakonec jsme psychicky vysílení rozhodli, že koupíme levnější a za pár let ho raději vyměníme. Při Emičce ten stůl stejně nevydrží dlouho.

Foto nového stolu v kuchyni


Úvodní fotky z mobilu jsou z dnešního Anežčiného vystoupení na dětském oddělení Vítkovické nemocnice. Hráli pro hospitalizované děti několik pohádek a scének. Byli velmi zábavní, líbili se.:-)


--------------------------------------------------------------------------------
Neznámý autor: "Úsměv trvá chvilku, ale někdy se na něj vzpomíná celý život."

6 komentářů:

  1. Vida, a Jára se dnes nechtěl mýt:-)
    Kubíček je nádherný, děvčatům to moc sluší a stůl je krásný:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám,že jedete dál v rozjetém vlaku co se týče být stále někde mimo domov :o) .To je fajn.Anežce ta korunka moc sluší...Stůl se mi taky líbí,jen netuším kam bych ho u nás v jídelním pidi koutku postavila.
    Miminečko je kouzelný,představa že mě to odchování čeká znovu s naším čtvrtětem,bůůů.Už aby mluvilo a byla sním kloudná řeč :-) .Já miminka zbožňuju,ale jistě chápeš....

    OdpovědětVymazat
  3. Miško, plně tě chápu. Taky jsem si pořád říkala, kdy už bude Emička větší a víc dokáže. Teď už je to skoro tady a je mi líto, že už to není naše malinké miminečko. No co se dá dělat. Ale je už s Emičkou velká legrace. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Stůl a židle jsou prostě super. Hned bych je brala, zamilovala jsem se do čokoládově hnědé :-) My jsme si koupili novou hnědou sedačku (měli jsme stejnou jako Wojkovští).

    OdpovědětVymazat
  5. Stůl a židle jsou moc hezké, ještě jsem je na vlastní oči neviděla, ale na fotce to vypadá báječně. Nedělní divadelní představení se holčičkám líbilo, Markétka se bála čarodějnic, měly věrohodné kostýmy. Zrovna balím Kačce a Markétce věci do tašky na víkendový pobyt v Hodoníně u Kunštátu. Holčičky se už moc těší. Míša

    OdpovědětVymazat
  6. To jste dobře vybrali! Naše dveře a stoly jsou orvané od majdiných koleček, takže to fakt neřeším-to prostě nejde. Důležité fakt je,aby se pod něj dostala nohama.

    a divadlo-duper! To my oceníme :-)

    OdpovědětVymazat