Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Náš pes pískááá 14.2.





Naše Axa nám dnes prozradila novou dovednost! S Anežkou se pokoušela o dvouhlasné pískání na flétnu :-). Musíme přikoupit další nástroj, protože Emička neměla na co hrát. A to se bez kraválu neobešlo. Axa jako asistenční pes umí kdejaké dovednosti a taky lumpárny. Hlavně nosit a aportovat věci, které zrovna někdo účelově někam odložil.

Nedělní cvičení na flétnu je vždy zážitkem. Někdy pozitivním někdy negativním. Hlavně když celý týden si nikdo nevzpomene a pak celou neděli se trápíme s úkolem na pondělí. Ach jo. Kdyby to byla jen zábava, tak by s tím Anežka jistě už dávno praštila. Ale má píslání na flétnu v rámci osnov v TV a také je to výborné dýchací cvičení. No na výsledky naší dřiny raději nepomýšlím, protože neodpovídají našemu úsilí.

Nic není zadarmo ani ten hvízd..

7 komentářů:

  1. Tak to je první pes, kterého vidím hrát na hudební nástroj :-))). Možná kdybych do nějaké trubky nastrkala piškoty, tak naše Megan bude také troubit jako o život :-))).

    OdpovědětVymazat
  2. Píská celá rodina :-)) to je tedy komediant, ten by mohl do varieté!

    OdpovědětVymazat
  3. Axinka po flétně by mohla zkusit hrát třeba na klávesy a pak i ve zpěvu není špatná. A v příštím ročníků Česko hledá SuperStar se určitě dostane mezi finalisty...... Míša

    OdpovědětVymazat
  4. Šikovnej pejsek, asistuje opravdu u všeho :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nu, to je tedy pes se vším všudy.Šikovný (a krásný) pejsek. A pěkná trojčlenná kapela:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky koukám, jak máte šikovného psa:-) Umělecky nadaného, paráda!
    Já mám taky dceru Anežku, už je ale dospělá. Hned jsem si řekla, že vám musím napsat, protože moc Anežek po světě neběhá:-)
    Držím palce, aby se z povinného pískání vyklubalo pískání pro radost.

    OdpovědětVymazat