Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Uhlířův zvěřinec - 10.2.

Ve středu měla Anežka školu jen dvě hodiny, protože se jelo do kulturáku na Uhlířův Zpěv ve zvěřinci.
Děti jeli autobusem a my s Ajou z technických důvodů autem. Pomohla jsem jim ještě při přenášení na sedačku v divadle, protože Anežka nechce sedět na bezbariérové samotce, odkud je navíc pro děti špatný výhled. Já si zakoupila denní tisk a stihla jsem ho celý přečíst najednou. To byl RELAX s veselými písničkami k poslechu.

Emička zůstala doma s tatínkem. Šli si lehnout, tatínek po noční a Emička na dopolední spánek. Postýlka zase byla celá rozebraná. Svlečené prostěradlo, matrace převrácená a Emička samozřejmě taky posvlíkaná. Ale nakonec usnula i v té haldě věcí.:-)

Odpoledne jsme vyrazili do Ostravy pro novou multifunkční tiskárnu. Aja ji nutně potřebovala pro tisk domácího úkolu. Ta naše "dva roky stará" velmi drahá HP tiskárna je mimo provoz. Shořel nám USB vstup, tak nekomunikuje s pc. Proto jsme se v elektru ohlíželi jen po nejlevnějších, stejně to vydrží přesně po dobu záruky a pak hup pro novou. Tak uvidíme, jak dlouho vydrží EPSON za 999 Kč.
V Hornbachu jsme obhlédli dlažbu a nové osvětlení. Již se aspoň psychicky chystáme na rozsáhlou rekonstrukci domu. V tom mrazu a sněhu to fyzicky ještě nejde.

Žádné komentáře:

Okomentovat