Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Balet Spor aneb dotyky



Na neděli po karnevale Anežka rezervovala vstupenky na balet do Divadla Jiřího Myrona v Ostravě. Ája často vybírá balet. I tentokrát to byl krásný zážitek. Byli jsme Anežka se mnou a taťkou, moje mamka, sestra s Kačkou a Marki. Markétka má pět let, tak jsme se docela bavili, když měla zajímavé dotazy a připomínky. Pořád se ptala, kdy začnou mluvit? :-) Ale tentokrát se dočkala. Protože to byl balet s prvky činohry. Ty prvky byly sice jen tři. Byly to velmi krátké monology nebo rozhovory, účinkoval v nich Tomáš Jirman. A o čem ten balet byl? Hledal odpověď na otázku, které pohlaví je v lásce stálejší. Muž nebo žena? Takže pro naše holky to bylo přímo osvětové. Holky konstatovaly, že samozřejmě jsou lepší ženy, jak jinak. :-)

Emička naše sluníčko, byla na hlídání u babičky a dědečka. je tam moc ráda, protože mají taky pejska-maltézáčka Nikynku, tak má co honit a otravovat. Jen my vždy trnem, zda to Niky zvládne. Emička je zvyklá na Axu a ta snese jako asistenční pes všechno.

4 komentáře:

  1. Já na baletu nebyla ani nepamatuju. Je to prima, že vyrážíte takhle společně:-)
    Ad téma baletu - souhlasím, že ženy jsou v lásce stálejší:o)
    Nevím jestli nezaniklo moje přání Anežce k svátku. Pro jistotu jí přeji dodatečně ještě jednou všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Moniko, moc díky za Anežku. :-) Kultura nás všechny baví a je hlavně bez bariér.

    OdpovědětVymazat
  3. Já tedy taky doufám, že ženy jsou stálejší....jste úžasný, nikdy jsem bna baletu nebyla:-(((Kulturní analfabet..

    OdpovědětVymazat
  4. Nedělní baletní vystoupení bylo super, a už se holky těší, že zase vyrazíme za kulturou. Máme již rezervované lístky na klasickou operu Rusalka v Divadle Antonína Dvořáka, která se bude konat 2.4.2010. Míša

    OdpovědětVymazat