Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou.
Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život.

Prázdniny



Začátkem března jsme si užívali jarních prázdnin. Konečně se ukázalo sluníčko, tak jsme se i provětrali. Anežka z prázdnin velkou radost nemá, těší se do školy. Je to pro ni společenská událost. :-)
V sobotu, kdy jsme byli s Ivošem na letos již třetím plese, vyrobila Anežka s babičkou nepečený zákusek ve tvaru želvy. Povedlo se jim to!

Na prázdniny byla u nás jen Markétka. Kačka byla na svém prvním táboře a psala hned první den, že se jí STÍSKÁ! Prázdniny jsme celé provýletovali a pronávštěvovali. Doma jsme moc nepobyli. Byli jsme v Rybím domě v Chotěbuzi obhlédnout obří akvária. Holkám se tam líbilo, jen Emička stropila scénu, protože tam nemohla volně běhat. Vzteky se i válela po zemi. Hysterka jedna naše malá!



Anežka měla v úterý svátek. Svátky moc neslavíme, ale na Anežčin svátek vždy pořádáme velkolepou oslavu. Je to naše sluníčko a moc ji všichni MILUJEME! Dárečků bylo opravdu mnoho - kytičky, kupa sladkostí, asi 10 nových suprmoderních triček :-), plyšáček pod dveře. Aby na Anežku na zemi netáhlo.

6 komentářů:

  1. No ta želvička je kouzelná!!! Je to dobrý nápad...

    OdpovědětVymazat
  2. Dort je moc pěkný, navíc takový, že ho zvládnu i já:-) Díky za inspiraci!
    Měli jste prima prázdniny, ten Rybí dům vypadá zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, díky. Prázdniny byly velmi náročné, plné ponocování a zážitků :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Vy jste tedy vynalézavé! Super nápad! :-)na želvéí svačinku...

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, to vypadá úžasně. Musíme to někdy taky zkusit. Mějte se. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Markétka z prázdnin od Anežky přijela moc nadšená,výletění všude možně se holkám líbilo.Marki byla ráda,že nemusela chodit do školky. A Kačenka přijela z prvního tábora nadšená, i když při vystupování z autobusu při pohledu na nás začala plakat štěstím,že nás už vidí. Hned, ale hlásila, že příště pojede znova, tak jsme byli všichni rádi, že to ten týden bez nás všech zvládla....Míša

    OdpovědětVymazat